Mandate de aducere pentru martorii care îl pot băga pe interlopul Remus Mogoşan în puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul din Berzasca despre care locuitorii Clisurii Dunării spun că seamănă teroare şi că a instaurat legea pumnului se întoarce în faţa instanţei de judecată pentru un nou termen în procesul în care este judecat pentru distrugere.

Remus Mogoşan este aşteptat miercuri dimineaţă la Judecătoria Moldova Nouă, de data aceasta fără cătuşe la mâini. Lipsă la termenul trecut, martorii incidentului al cărui protagonist a fost interlopul au fost citaţi cu mandat de aducere. Cu alte cuvinte, martorii nu mai pot amâna momentul în care vor da declaraţii instanţei de judecată, ei urmând să fie aduşi de către poliţişti. Faţă în faţă cu aceştia se vor afla şi părţile vătămate, Şerban Vasile şi Şerban Vasile jr., care s-au ales cu autoturismele avariate.

  “Clientul meu a avut o poziţie sinceră în faţa instanţei de judecată, menţinându-şi declaraţiile date în faza de urmărire penală. Nu poate fi vorba de o împăcare atâta vreme cât aceste părţi vătămate ignoră instana şi, efectiv, se va dovedi că nu vor putea fi găsite, fiind vorba de persoane nomade, care nu au o viaţă normală şi un domiciliu stabil”, a declarat Ioan Chilom, apărătorul ales al lui Mogoşan.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite