Mai multe gospodării din Caransebeş au fost inundate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ruperile de nori din ultimele zile au inundat o serie de imobile de pe străzile Episcop Popeea, Dâlmei, Tudor Vladimirescu, Spitalului şi Racoviţei precum şi din unele localităţi din vecinătatea localităţii. Oamenii sunt disperaţi de fiecare dată când e cod galben de ploi.

Ploile torenţiale din ultimile zile care s-au abătut asupra urbei de pe Timiş şi Sebeş în ultimele zile au produs noi evenimente nefericite. Astfel, un număr de zece imobile situate pe strada Dumbravei din cartierul Carbonifera Nouă au fost inundate. Copleşiti de puterea naturii, oamenii de aici şi-au mutat orătănile şi celelalte animale din spaţiile inundate şi au solicitat sprijinul pompierilor pentru scoaterea apei din gospodării.

Apa din beci
Pentru remedierea situaţiei, au intervenit lucrătorii Detaşamentului de Pompieri Caransebeş din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic”, al judeţului Caraş-Severin. Subofiţerii au utilizat moto-pompele din dotarea auto-specialelor de intervenţie pentru a scoate apa din beciuri şi din curţile oamenilor şi a pentru a o deversa în reţelele de scurgere. Localnicii povestesc că se luptă cu inundaţii de peste ze ce ani de zile. „Când plouă mai tare suntem puşi in sutaţia să chemăm pompierii să ne sciată apa din gospodării“, spune Emil Ionescu din Caransebeş. In aceeaşi situaţie este şi Magdalena Ivaşcu, care spune că nu poate să folosească beciul pentru că mai tot timpul acesta este inundat. „Mi-e groază când văd că se adună norii de ploaie“, a mai spus Magdalena Ivaşcu.



Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite