Lucien Hora aleargă de unul singur în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pilotul de la UCM Reşiţa doboară record după record pe coastele din ţară la volanului monopostului Lola F 3000, cea mai spectaculoasă maşină din campionatul intern. Campionul reşiţean a câştigat astăzi etapa a VII-a a sezonului disputată pe circuitul stradal din Sinaia.

Veteranul reşiţean şi-a respectat statutul de mare favorit şi a realizat cel mai bun timp la Sinaia, impunându-se clar în faţa multiplului campion de raliuri Titi Aur şi a lui Silviu Dumitrescu. Ucemeristul nu a forţat în cele două manşe cronometrate de antrenament şi a terminat de fiecare dată după Aur, dând senzaţia celor prezenţi pe marginea traseului că lupta pentru trofeul “Sinaia Forever” va fi foarte strânsă. La volanului unui monopost Lola F 3000, Lucien Hora a scos însă un timp senzaţional în prima manşă de concurs, devansându-i cu aproape trei, respectiv şase secunde pe Aur şi Dumitrescu.


Nistoran, lider la grupa N

    Timpul din prima urcare i-a fost suficient bănăţeanului să-şi asigure o nouă victorie, pentru că ploaia a întrerupt manşa secundă. Celălalt pilot de la UCM Reşiţa , Christian Nistoran, a alergat şi el excelent, câştigând grupa N şi terminând pe locul patru la general. Duminică, Hora şi Nistoran se vor afla din nou la startul traseului de la Sinaia, la etapa a opta.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite