Lovitură de teatru: Pedeapsa primită de Cristian Ungur nemulţumeşte pe toată lumea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul care a intrat beat cu maşina pe Aeroportul Caransebeş şi accidentat patru persoane care luau parte la o etapă de campionat naţional de motociclism viteză nu a scăpat de procese. Dosarul incidentului de pe aeroport se mută la Curtea de Apel Timişoara.

Cristian Ungur a fost condamnat de Judecătoria Caransebeş la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare condiţionată pe un termen de încercare de trei ani şi patru luni. Deşi se părea că atât tânărul, cât şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeş, sunt de acord cu sentinţa judecătorilor caransebeşeni, în ultimul moment, în cauză s-a formulat recurs. Mai întâi de către reprezentantul ministerului, şi ulterior de către avocatul tânărului, Cristian Ungur.


    “Este adevărat. Parchetul a declarat recurs în 8 aprilie, iar noi în 12, încadrându-ne în termenul legal de zece zile în care se poate declara calea de atac. În opinia mea, pedeapsa este mult prea mare”, a declarat avocatul Bolosin. În consecinţă, dosarul va ajunge la Curtea de Apel Timişoara.   

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite