Locurile ascunse din maşini nu-i mai ajută pe contrabandiştii de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În cele două autoturisme era o cantitate de 640 de pachete de ţigări
În cele două autoturisme era o cantitate de 640 de pachete de ţigări

După ce zilele trecute un timişorean cu dublă cetăţenie româno-amiericană a fost în atenţia poliţiştilor orăviţeni pentru că a introdus ilegal în ţară arme, ieri după-amiză, contrabanda cu ţigări a revenit. În urma unui simplu control poliţiştii au confiscat peste 600 de pachete de ţigări.

În urma unui filtru organizat de poliţişti rutieri şi lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, la intrarea în localitatea Oraviţa, au fost oprite două autoturisme pentru control un control de rutină. Mare le-a fost mirarea poliţiştilor când au sesizat că au de a face din nou cu contrabandişti.

„Cele două autovehicule au fost conduse de Petrică P. şi Gheorghe O., ambii din Oraviţa, iar la verificarea interioarelor autovehiculelor a fost găsită cantitatea de 640 pachete de ţigări de provenienţă sârbească, fără documente de provenienţă“, ne-a informat Ancuţa Cărbunarul Purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Cei doi conducători auto a fost sancţionaţi contravenţional iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite