Reşiţa: Locuitorii sunt nemulţumiţi de transportul în comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Locuitorii sunt nemulţumiţi de transportul în comun
Reşiţa: Locuitorii sunt nemulţumiţi de transportul în comun

Reşiţenii care stau în zona veche a oraşului sunt aşteptaţi, de astăzi, la Primăria Reşiţa pentru a depune contestaţii referitoare la noile trasee de transport.

Traseele pe care ar fi trebuit să circule autobuzele, de la începutul acestei luni, au avut viaţă scurtă. Din cauza nemulţumirilor unor reşiţeni care locuiesc în zonele mărginaşe ale oraşului şi  care ar fi trebuit să circule şi cu tramvaiul, dar şi cu autobuzul, planul de restrângere a circulaţiei autobuzelor a fost suspendat. Astfel, pentru următoarele două luni au fost reluate traseele cu care oamenii sunt obişnuiţi. La această decizie s-a ajuns, după ce mai multe persoane care locuiesc în Lend, Stavila sau Muncitoresc au trecut pe la Primăria Reşiţa ca să-şi exprime nemulţimirea. Pentru a nu mai fi probleme viz-a-viz de transportul în comun, reşiţenii sunt invitaţi, de astăzi, să se facă ascultaţi. “Reşiţenii sunt aşteptaţi, începând cu data de 5 octombrie 2009 pentru a depune observaţiile privind structura serviciului de transport public de călători în municipiul Reşiţa. Acestea se depun la registratura Primăriei sau la sediu Prescom. În următoarele două luni se va circula după vechile orare  şi cu aceleaşi tarife”, se arată într-un comunicat semnat de primarul Mihai Stepanescu.

Liniile care ar fi trebuit să deservească reşitenii, de la 1 octombrie, linii care au fost contestate de cei care locuiesc în Muncitoresc, Lend sau Stavila sunt:


Linia 2 - Piaţa Republicii- Marginea- Minda.
Linia 3 - Supermarketului Kauffland- Calea Timişoarei.
Linia 4 - Piata Republicii- Lend- Barajul Secu.
Linia 5 - Moroasa- Nera.
Linia 8 - Kauffland- Moniom.
Linia 9 - Ţerova- Intim.
Linia 10 - Doman- Nera.
Linia 11- Cuptoare- Piaţa Republicii.

Dacă ar fi rămas valabile aceste trasee, reşiţenii care nu au abonamente
pentru transportul în comun ar fi trebuit să cumpere doua bilete de transport,
unul pentru tramvai, dar şi pentru autobuz.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite