Reşiţa: Limitator de viteză de probă pe post de scut antivitezomani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Limitator de viteză de probă pe post de scut antivitezomani
Reşiţa: Limitator de viteză de probă pe post de scut antivitezomani

Dacă acesta este eficient, în Reşiţa vor fi montate limitatoare de viteză pe toate străzile cu probleme.

Pentru că cele mai multe accidente de circulaţie au loc în sezonul cald, autorităţile locale au luat măsuri încă de la începutul verii. Primii paşi au fost făcuţi la intersecţia dintre Strada Molizilor şi Bulevardul A. I. Cuza din Luncă, unde a fost montat primul limitator de viteză din oraş. Va rămâne şi singurul pentru un timp, perioadă în care va fi testat de şoferii reşiţeni.

„Dacă sunt eficiente şi şoferii se declară mulţumiţi, vom monta mai multe. Deocamdată, am montat numai unul pentru a vedea reacţia“, a spus Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei. Chiar dacă sunt forţaţi să reducă viteza de aceste limitatoare, unii şoferi se declară mulţumiţi. „Eu cred că sunt eficiente că mai taie din elanul vitezomanilor. Nu am fost de acord cu cele vechi, pentru că ne distrugeau maşinile. Erau din beton şi mai multe daune făceau decât să aducă beneficii“, a spus, în această dimineaţă, Ilie Barbu, un taximetrist din staţia din Luncă.

Măsuri de siguranţă

Aceeaşi intersecţie a fost delimitată prin benzi separatoare, astfel încât şoferii care ies de pe Strada Molizilor să nu mai aştepte prioritate din partea celor care circulă pe Bulevardul A.I. Cuza.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite