ORAŞUL PE SCURT: Licitaţie negată pentru autobuze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Reşiţa.

Licitaţie negată pentru autobuze 
Comisia naţională a admis contestaţiile depuse de două firme la licitaţia organizată de Primăria Reşiţa pentru achiziţionarea în sistem leasing a nouă autobuze de capacitate medie şi a cinci autobuze urbane de capacitate mică. Primăria a atacat decizia la Curtea de Apel din Timişoara şi aşteaptă soluţionarea cauzei.

Au furat calea ferată
Trei adolescenţi care încercau să vândă câteva bucăţi de cale ferată unui centru de recoltare a fierului vechi au fost prinşi aseară. Ei au furat porţiuni dintr-o şină pe care nu se mai circula, din triajul staţiei CFR Reşiţa Nord, iar acum sunt cercetaţi pentru furt calificat şi pentru că au pătruns în zona de siguranţă a infrastructurii feroviare.

Cuţitar ascunsla o mătuşă
Bărbatul care a încercat să-şi omoare concubina, ieri, în Timişoara, a fost reţinut aseară în localitatea Copăcele din Caraş-Severin. Poliţiştii de la Investigaţii criminale l-au găsit ascuns în casa unei mătuşi. După ce a fost prins, bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost predat poliţiştilor timişeni, pentru continuarea cercetărilor.

Întâlnirea deportaţilor
Şirul manifestărilor dedicate comemorării a 65 de ani de la deportarea germanilor în fosta Uniune Sovietică a continuat, astăzi, la Reşiţa. Deportaţii care s-au întâlnit la Biblioteca „Alexander Tietz” au povestit despre cele mai neplăcute momente prin care au trecut în urmă cu şase decenii. În Reşiţa trăiesc aproximativ 70 de deportaţi.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite