Liceanul condamnat pentru că a omorât un bătrân din doi pumni vrea o pedeapsă mai blândă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Caraş-Severin l-a trimis trei ani în spatele gratiilor pe Andrei Maxim, pe care l-a găsit vinovat de lovituri cauzatoare de moarte. Tânărul de 21 de ani a atacat decizia magistraţilor cărăşeni cu apel, astfel că, astăzi, are primul termen la Curtea de Apel Timişoara.

Andrei Maxim și-a recunoscut faptele exact aşa cum au fost ele prezentate de procuror în rechizitoriu pentru a beneficia de reducerea cu o treime a pedepsei. Trimis în judecată în luna septembrie a anului trecut, pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, tânărul a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru faptele sale.

“Am mers pe recunoaşterea faptelor şi regret. În circumstanţiere am solicitat instanţei să reţină faptul că acţiunea inculpatului s-a desfăşurat în condiţiile existenţei circumstanţelor atenuante”, a declarat avocata tânărului, Loredana Sabo. “Instanţa condamnă pe inculpatul Andrei Vasile Maxim la trei ani închisoare. Dispune disjungerea acţiunii civile exercitate în cadrul procesului penal”, se arată în încheierea Tribunalului Caraş-Severin.


    Imediat ce a aflat verdictul magistraţilor cărăşeni, Andrei Maxim şi-a exercitat dreptul de a ataca sentinţa cu apel. Calea de atac îşi va consuma primum termen astăzi, la Curtea de Apel Timişoara.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite