Reşiţa: Liber la patinoar în centrul oraşului şi anul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Liber la patinoar în centrul oraşului şi anul acesta
Reşiţa: Liber la patinoar în centrul oraşului şi anul acesta

Proiectul de asociere între Consiliul Local (CL) Reşiţa şi firma S.C. Suisse, aprobat ieri în şedinţa CL, le va aduce reşiţenilor un patinoar mobil în centrul civic al oraşului. Ca şi anul

Proiectul de asociere între Consiliul Local (CL) Reşiţa şi firma S.C. Suisse, aprobat ieri în şedinţa CL, le va aduce reşiţenilor un patinoar mobil în centrul civic al oraşului. Ca şi anul trecut, elevii vor avea acces gratuit pe patinoar între orele 12.00 şi 13.30, însă doar însoţiţi de profesorii de sport.

„Nimeni nu-şi asumă o responsabilitate aşa de mare. Elevii trebuie să fie însoţiţi de un cadru didactic de specialitate“, a afirmat Cristian Panfil, viceprimarul Reşiţei. Printre obligaţiile firmei care va instala patinoarul mobil, este inclusă şi punerea locaţiei la dispoziţia autorităţii locale pentru diverse evenimente care vor fi organizate de Consiliul Local Reşiţa.

Astfel, de la 1 decembrie, se va semna un contract între cele două părţi, pe o perioadă de două luni. „Avem experienţa anului trecut care a fost una de succes. Datorită faptului că nu avem banii necesari pentru achiziţionarea unui patinoar propriu, aceasta este o soluţie foarte bună“, a afirmat Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei.

Terenul pe care va fi amplasat acest patinoar va fi scutit de plata chiriei, iar suma necesară montării, transportului şi a mentenanţei va fi de 80.000 de lei plus TVA.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite