EXCLUSIV Lena Rohozneanu se pregăteşte de filmări cu Nicolas Cage

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lena Rohozneanu va purta o ţinută punk în filmul lui Nicolas Cage
Lena Rohozneanu va purta o ţinută punk în filmul lui Nicolas Cage

Frumoasa reşiţeancă a acceptat propunerea de a juca în fimul pe care Nicolas Cage îl filmeză în România. Top modelul are astăzi prima întâlnire cu staff-ul care se ocupă de producţia acestui film. Reşiţeanca va apărea în partea a doua a filmului „Ghost Rider”.

Manechinul Lena Rohozneanu are astăzi prima întâlnie cu echipa de filmare a premiatului la Oscar, Nicolas Cage.

Aflat în România actorul filmeză partea a doua a filmului “Ghost Rider” în compania celor mai frumoase românce.

Lena Rohozneanu în America pentru participarea la Miss Sexy Vampiriţa

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Printre preferinţele echipei de platou se află şi frumoasa reşiţeancă Lena Rohozneanu care deşi nu a mai jucat niciodată într-un film nu vrea să rateze această ocazie.”Este o onoare pentru mine să am ocazia să joc într-un astfel de film. Rolul va fi o premieră pentru mine. Până acum nu am mai avut ocazia să primesc un rol într-un film, mai ales unul cu Nicolas Cage”, spune mândră reșițeanca.

Cea mai sexy vampiriță din lume

Sexy vampiriţa Lena Rohozneanu a participat in luna octombrie la cel mai interesant concurs de frumuseţe organizat la nivel mondial. Reşiţeanca a reprezentat România în Las Vegas la Miss Vampiriţa.

Lena Rohozneanu a plecat împreună cu Violeta lui Bote dar şi alte zece frumuseţi autohtone în urmă cu 10 zile în SUA. După ce a avut parte de prezentări, şedinţe foto şi pregătiri în Los Angeles, New York sau Atlantic City, vampiriţa a intrat în marea finală organizată la Vegas pentru titlul de cea mai sexy vampiriţă.
”Este o onoare pentru mine că am ajuns până aici. Las Vegasul este superb. Am parte de o experienţă inedită. Emoţii sunt dar vor dispărea atunci când voi păşii pe scenă alături de cele mai frumoase femei din lume”, declara la momentul acela manechinul Lena Rohozneanu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite