Lecţii de schi pentru micuţi în staţiunile montane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii vor învăţa să schieze cu specialişti
Copiii vor învăţa să schieze cu specialişti

Părinţii care nu s-au gândit ce cadouri le vor face micuţilor de Moş Crăciun pot opta pentru cursuri de schi. Pe lângă cursurile de pe Semenic, micuţii au ocazia să ia lecţii de la o vedetă a sporturilor de munte. Alpinistul Cornel Galescu deschide o şcoală de schi pe Muntele Mic.

Pe  Muntele Mic cursurile vor începe în 18 decembrie şi vor fi organizate în serii de câte o săptămână, iar pe Semenic în primele zile ale anului 2009.

„Pentru prima serie avem deja peste 20 de micuţi înscrişi. Cei care au sub şapte ani trebuie să fie însoţiţi. Facem cursuri şi pentru copiii de la grădiniţă. Echipamentele, dacă nu le au, sunt gratuite. Le oferim noi, pentru că avem tot ceea ce trebuie”, a explicat Cornel Galescu, preşedintele Clubului Montan Caransebeş. Părinţii care vor să-şi trimită copiii la şcoala de schi trebuie să plătească 790 de lei. Taxa include cazarea pentru o săptămână, cele trei mese zilnice, cursurile dar şi taxa care se plăteşte pentru schilift.

O şcoală de schi se va deschide şi pe Semenic, din 2 ianuarie. Tabăra de pe Semenic este organizată de Asociaţia „Prietenii Munţilor”. „Ce care vin aici trebuie să aibă şase ani împliniţi. Tabăra este de şapte zile. Avem deja peste 65 de copii înscrişi”, a explicat Helmuth Krubl, preşedintele asociaţiei. Costul taberei de schi de pe Semenic este de 450 de lei. Copiii au asigurată cazarea, o masă caldă pe zi şi orele de curs.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite