Last minute, cel mai bun Revelion de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii lasă rezervarea petrecerii de Anul Nou pentru ultima clipă
Tinerii lasă rezervarea petrecerii de Anul Nou pentru ultima clipă

Restaurantele de pe Muntele Semenic mai au locuri disponibile pentru clienţii care vor să petreacă noaptea dintre ani la altitudine.

Cu paşi repezi, sfârşitul de an se apropie, iar dacă locaţia pentru petrecerea dintre ani încă nu a fost aleasă, mai există ofertele last minute, adică cele de pe ultima sută de metri. Petrecerile şi minivacanţele de pe munte sunt cele mai căutate şi la acest final de an.

„Nu am stabilit încă ce vom face de Revelion, pentru că nu am avut timp şi nu eram sigură că voi avea liber în acestă perioadă. Acum am vorbit cu prietenii noştri şi am hotărât să mergem pe munte. Este îmbucurător faptul că prindem şi oferte de ultim minut”, a  spus Silvia Şandru, o reşiţeancă.

Mai sunt locuri pe munte

Şi hotelierii se bazează pe clienţii „last minute”. Unul dintre restaurantele de pe Muntele Semenic mai are la această oră 14 locuri disponibile. „ Mai avem câteva locuri, care sigur se vor ocupa. Acum suntem pe ultima sută de metri. Preţul meniului pentru noaptea de Revelion, la noi, este de 150 de lei de persoană”, a spus Daniel Cizmaş, administratorul restaurantului Alpin.

Şi la Vila Andra de pe Muntele Semenic mai există posibilitatea de petrecere a Anului Nou. Ofertele de ultimă oră sunt foarte atractive pentru cei nehotărâţi. Reşiţenii vor plăti 450 de lei de persoană pentru două zile, iar masa festivă şi cea de-a doua zi sunt incluse. Locuri libere mai sunt la Hotelul „Duşan şi Fiul” de pe munte. Aici petrecerea, dar şi cazarea din 30 decembrie până în 2 ianuarie, costă  880 de lei de persoană.
„Avem un meniu diversificat pentru Revelion, dar şi pentru restul zilelor. Mai sunt locuri disponibile. La fel a fost şi anul trecut, din cauza crizei”, a explicat Mircea Duşan, administratorul hotelului.

Meniu de Sărbători

Aperitiv
 - Roşii umplute cu vinete
 - Castravete cu pastă de brânză
 - Chifteluţe
Gustare caldă
 - Peşte  prajit cu lămâie
 - Sărmăluţe cu smântână şi mămăliguţă
Friptură
 - Ruladă din piept de curcan
 - Muşchiuleţ de porc împănat

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite