Lapte proaspăt la producătorii din pieţele Reşiţei în sticle nou nouţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Laur
Mihai Laur

Producătorii au primit recipiente de unică folosinţă. Comercianţii din pieţele reşiţene au primit astăzi gratuit din partea municipalităţii sticle speciale pentru comercializarea laptelui în condiţii optime. Mihai Laur vinde în piaţă de peste 20 de ani şi este foarte încântat că îi poate servi pe reşiţeni cu o porţie de „sănătate” în fiecare vineri.

Producătorul vine în piaţa Reşiţa Sud de la Fârliug. În această dimineaţă, el a avut ocazia, în premieră, să vadă cum arată prima sticlă din lotul care va fi pus la dispoziţia comercianţilor de lapte de către municipalitate. „Cred că este foarte bine că au dat aceste sticle. Eu am aproximativ 15 clienţi fideli care vin în fiecare vineri în piaţă şi mă întreabă de lapte. Normele impuse de specialişti nu mi-au permis să vând lapte până acum, dar sper ca de astăzi totul să fie în regulă. Mai aşteptăm unda verde de la cei de la Pieţe”, a spus Mihai Laur, producător de produse lactate.


Sticle etichetate


Sticlele primite au o etichetă pe care sunt scrise datele producătorului. Astfel, reşiţenii vor cunoaşte data de producţie a laptelui şi numele producătorului.
„Aceste recipiente se pot ridica de la sediul SC Pieţe SRL, pe baza actelor de producător. Comercializarea laptelui se poate desfăşura în condiţiile prevăzute de lege şi nu mai este pusă în discuţie siguranţa cetăţenilor“, a declarat, în această dimineaţă, Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reşiţa. Primul lot de 1.000 de sticle a sosit deja, iar distribuirea către comercianţi se va face în fiecare zi,  începând din 1 aprilie.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite