La trei ore de la eliberare, teribilistul Cristian Ungur a ieşit la fotbal cu prietenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul pus în libertate, astăzi, de Tribunalul Caraş-Severin, după două luni şi jumătate de arest preventiv, ca urmare a incidentelor grave de pe Aeroportul Caransebeş din data de 8 august, vrea să uite cât mai repede experienţa trăită după gratii.

Imediat ce a fost pus în libertate de Tribunanul Caraş-Severin, care i-a admis recursul formulat de avocaţii săi împotriva deciziei Judecătoriei Caransebeş, instanţă ce hotărâse că locul lui e încă în arest, Cristian Ungur a plecat însoţit de familie şi câţiva prieteni spre casă. “Nu am ştiut nimic până să ajung în arestul IPJ. Tot aşteptam o veste bună, dar nimic. Într-unul final, a venit domnul comisar şi m-a întrebat dacă am mâinile curate. Atunci mi-am data seama că sunt liber. Vroia să-mi ia amprentele”, a mărturisit Cristian Ungur.


Vrea să dea totul uitării
Nici nu a apucat bine să-şi îmbrăţişeze părinţii şi iubita, că telefoanele au început să sune. Prietenii lui din Caransebeş i-au organizat de bun venit o partidă de fotbal. “Mă simt din ce în ce mai bine. Am venit să mă relaxez puţin, să fac mişcare după două luni şi jumătate de repaus. Am venit să mă întâlnesc cu prietenii şi sper ca totul să fie bine de acum încolo. Vreau să stau acum alături de prieteni şi de familie, ca să uit cât mai repede ceea ce s-a întâmplat acolo. Nu am avut nici cea mai mică intenţie de a răni vreun om, nu ştiu ce s-a întâmplat exact, probabil, a fost o nebunie de moment, un act de teribilism”, a spus Cristian.

 
Citeşte mâine un interviu emoţionant acordat, în exclusivitate pentru Adevărul, de Cristian Ungur.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite