Reşiţa: Lovitură de palat la Asociaţia Judeţeană de Fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Lovitură de palat la Asociaţia Judeţeană de Fotbal
Reşiţa: Lovitură de palat la Asociaţia Judeţeană de Fotbal

Şeful fotbalului cărăşean, Adrian Cocoş, este lovit din toate direcţiile. Pe zi ce trece, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin are tot mai mulţi contestatari, zilele lui fiind numărate.

După  atacul venit din partea fostului arbitru Mircea Medar, acum, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, profesorul Adrian Cocoş, primeşte noi lovituri. De data aceasta, chiar din interior, de la doi membri ai Biroului Executiv, Dan Avram şi Lucian Manole, reprezentanţii echipelor de liga a IV-a, respectiv a V-a. Cei doi au organizat o întâlnire amicală cu delegaţii a ceva mai mult de douăzeci de cluburi din judeţ pentru a dezbate anumite probleme legate de propunerea de statut înaintată de preşedintele în exerciţiu, Adrian Cocoş.

Cocoş  conduce tot!

De la bun început, Lucian Manole a ţinut să scoată în evidenţă faptul că, multe din prevederile statutului propus de Cocoş nu respectă regulamentele Federaţiei Române de Fotbal. Acesta susţine că nu este normal ca anumite funcţii să fie ocupate de persoane numite de preşedinte, ci ca urmare a unor alegeri. „La noi, la AJF, preşedintele numeşte, în timp ce, la FRF, se alege, aşa cum e normal”, spune Manole. Mai mult decât atât, oficialul Gloriei a insinuat că şeful AJF controlează tot ce mişcă în fotbalul cărăşean, chiar dacă, de multe ori, acesta îşi declină competenţele. „Nu este normal ca în Biroul Executiv să fie oamenii preşedintelui. Adică secretarul general sau trezorierul, oameni pe care îi numeşte preşedintele. Aceştia nu ar trebui să aibă drept de vot, pentru că, niciodată nu vor putea spune ceca care să nu-i convină preşedintelui”, reclamă Manole.

Vraişte în acte

Dan Avram a fost şi mai vehement, atât la adresa preşedintelui AJF, cât  şi a celorlalţi membri din conducere. „La una din ultimele şedinţe ale Biroului Executiv am depistat o grămadă de probleme. Au o mare vraişte în acte. Vor să facă un fel de cooperativă. În Biroul Executiv nu au ce căuta secretarul general şi trezorierul. Noi ştim ce se întâmplă acolo, dar suntem în inferioritate”, acuză Avram. Adrian Başa, preşedintele grupării Arsenal Reşiţa, a intervenit la rândul său aruncând şi mai mult cu noroi în actualii şefi ai AJF. „Pe mine m-au ales la un moment dat în Comisia de Cenzori. Păi vreau să vă spun că, în trei ani de zile, nu m-au chemat nici măcar o dată la vreo şedinţă. N-am semnat niciodată nimic”, a afirmat Başa.

Cert este că delegaţii cluburilor vor veni cu o nouă propunere de statut, prin care, spun ei, îl vor impiedica pe Adrian Cocoş  să mai conducă păgubos asociaţia, şi, cel mai important, să obţină un nou mandat.

Colţul preşedintelui:

Profesorului Adrian Cocoş nu i-a picat deloc bine „lovitura de palat” pusă la cale de Manole şi Avram, dar nici nu-şi face prea multe griji. „Dacă s-au întâlnit să discute despre statut, cred că este o chestiune benefică. Am rămas totuşi uimit, pentru că nu mă aşteptam ca, după ce am lucrat în echipă, să facă acum astfel de acţiuni. Dar nu mă mai miră nimic”, a replicat Cocoş.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite