Jefuitorii băncii sunt liberi ca pasărea cerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajatii bancii au primit ieri o zi liberă de la serviciu
Angajatii bancii au primit ieri o zi liberă de la serviciu

De aproape 24 de ore, poliţiştii sunt pe urmele hoţilor care au comis jaful armat de Reşiţa.

Până la această oră, singurul lucru pe care l-au găsit oamenii legii este motorul enduro, pe care jefuitorii l-au folosit să fugă de la locul incidentului. Motocicleta a fost abandonată la orele serii de ieri, pe Strada Gladiolelor din oraş. Deşi iniţial, oamenii legii au avut suspiciuni că acela ar fi fost motorul, în cele din urmă s-a adeverit că jefuitorii l-au folosit şi chiar l-au furat din judeţul Timiş, în noaptea de 10 spre 11 noiembrie.

Există cerc de suspecţi
„Până la această oră, avem un cerc de suspecţi, dar nu putem dezvălui mai multe detalii referitoare la acest aspect, pentru că ne-ar putea periclita ancheta”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Adriana Beţa. „Cercetările continuă şi sperăm să îi prindem cât mai repede pe cei care le-au pus în pericol viaţa reşiţenilor”, a adăugat purtătorul de cuvât.

Jaful armat a durat numai 90 de secunde
În cursul dimineţii de ieri, angajaţii unei bănci din Reşiţa s-au trezit ameninţaţi cu o armă, chiar la locul de muncă. Doi bărbaţi înarmaţi cu un pistol, îmbrăcaţi în negru şi cu feţele acoperite cu măşti de motociclişti au jefuit centrul bancar Raiffeisen, din cartierul Govândari. „Cei doi bărbaţi au reuşit să fure banii, care erau la vedere şi au fugit. Jefuitorii nu au reuşit să ajungă la seif”, a declarat Corina Vasile, directorul de Relaţii cu Publicul al băncii. Suma care a dispărut este mai mare decât s-a vehiculat iniţial. Mai exact, este vorba despre 5.000 de euro şi 30.000 de lei.

Informaţii pe bani
Poliţiştii sunt hotărâţi acum să ofere recompensă pentru orice informaţie pe care reşiţenii o pot oferi. Suma variază, în funcţie de importanţa datelor.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite