Jaf armat la Reşiţa (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii unei bănci din Reşiţa au trăit un episod de coşmar.

Ora 18.00
Spre seară, poliţiştii au ridicat o motocicletă, care se pare că ar fi fost unul din mijloacele de transport pe care hoţii le-au folosit. Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru aflarea cu exactitate a identităţii celor doi.

Ora 12.00

Timpul în care jefuitorii au ameninţat angajaţii băncii cu un pistol şi au fugit cu banii de la faţa locului este unul record. 

Angajaţii băncii din Reşiţa unde a avut loc în această dimineaţă jaful armat erau doar trei casiere şi femeia de serviciu. Din primele cercetări, se pare că hoţii au furat aproximativ 5.000 de euro. În momentul de faţă, poliţiştii au două ipoteze. Fugarii au fost ajutaţi de alte persoane să jefuiască banca şi au plecat cu un autoturism de la faţa locului sau hoţii au părăsit zona cu ajutorul unui motor de enduro.

Sute de motoare înmatriculate

În Caraş-Severin, până pe data de 6 octombrie, au fost înmatriculate peste 500 de motociclete şi 125 de motorete, potrivit datelor furnizate de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea vehiculelor.

În cursul acestei dimineţi s-au trezit ameninţaţi cu o armă, chiar la locul lor în muncă. Doi bărbaţi înarmaţi cu un pistol, îmbrăcaţi în negru şi cu feţele acoperite cu măşti de motociclişti au jefuit centrul bancar, din cartierul Govândari. „Cei doi bărbaţi au reuşit să fure banii, care erau la vedere şi au fugit. Jefuitorii nu au reuşit să ajungă la seif”, a declarat Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin. Poliţiştii sunt acum pe urmele fugarilor şi au instalat filtre la ieşirea din oraş.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite