Reşiţa: Jaf în stil mafiot (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane din Gherteniş au fost terorizate de trei tineri din Reşiţa.

Ora 8.42

Ionel Dalin V., Constantin Liviu P.şi Mihai Adrian V., cei trei tineri cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie au fost prezentaţi instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioada de 29 zile. Cei trei au fost depuşi în arestul IPJ Caraş-Severin.

Ora 14.30
Cei trei tineri sunt audiaţi şi în momentul de faţă la sediul Poliţiei Bocşa. „Cercetările continuă pentru aflarea cu exactitate a evenimentelor. Urmează ca cei trei tineri să fie prezentaţi în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, cu propunere de arestare preventivă“, ne-a informat Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Agresorii au intrat violent într-o locuinţă şi le-au cerut oamenilor să le dea toţi banii din casă. În urma apelului efectuat la 112, la faţa locului s-a prezentat o echipă operativă, care a reţinut două dintre cele trei persoane implicate.
Cea de a treia a fost reţinută puţin mai târziu, într-o staţie de autobuz. Din cercetările efectuate s-a constatat faptul că cei trei bărbaţi au forţat uşa de la intrarea în imobil şi au pătruns în casă, unde i-au bătut pe cei doi proprietari.

Cei trei agresori au fost duşi la sediul Poliţiei Bocşa unde au fost identificaţi. Tinerii sunt toţi din Reşiţa: Ionel DalinV., de 20 ani, Constantin Liviu P, de 26 ani şi Mihai AdrianV., de 19 ani.
Cei trei tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă şi sunt cercetaţi pentru tentativă de tâlhărie. Ei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, cu propunere de arestare preventivă.

Una dintre victimele atacului a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean din Reşiţa, unde a fost internată pentru acordare de îngrijiri medicale. Mama victimei a fost de faţă în momentul atacului, dar a refuzat internarea.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite