Reşiţa: A venit din Italia să-şi găsească moartea la bloc (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reşiţeancă de 52 de ani a fost găsită moartă în casă, în urmă cu puţin timp, de vecinii din bloc.

UPDATE ORA 14.45

" În acest caz nu sunt suspiciuni de omor. Cauza exactă a decesului femeii se va stabili după efectuarea necropsiei", a declarat inspector Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al Inspect6oratului Judeţean de Poliţie.

Valentina Cheaburu lucra în Italia. Ea a revenit în Reşiţa în urmă cu două săptămâni. Femeia venise cu gândul de a-şi pune la punct apartamentul, însă nu a mai apucat. Ultima dată a fost văzută de vecini la începutul acestei săptămâni. „ Luni sau marţi, nu mai ştiu exact când, am văzut-o ultima dată. A venit să-şi renoveze casa. Femeia locuia singură. Are un băiat la Bucureşti. Acesta a tot sunat la ea, dar cum nu a răspuns ne-a rugat pe noi să vedem ce s-a întâmplat. Azi dimineaţă la ora 09.00 a sunat fiul ei”, a spus Elena Popescu, una dintre vecinele femeii decedate.
              Imediat fiul doamnei Popescu a intrat pe unul dintre geamurile apartamentului aflat la parterul blocului. „ Am intrat pe geam şi am găsit-o moartă. Era cu faţa în jos pe pat. Am anunţat poliţia pe 112”, a declarat Gabriel Popescu. După ce a fost găsită, poliţişti criminalişti şi judiciarişti, dar şi de salariaţii unei societăţi de pompe funebre au venit în zonă. Femeia a fost transportată la morga Spitlaului Judeţean de Urgenţe pentru efectuarea autopsiei şi stabilirea cauzei decesului. Femeia era plecată în Italia pentru a munci. Fiind divorţată locuia singură. Vecini spun că femeia s-ar fi plâns unei prietene că acuza dureri de cap şi că în Italia ar fi căzut şi s-a lovit.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite