Isteria gripei porcine ia amploare şi în municipiul Reşiţa (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadrele medicale s-au vaccinat în rând cu pacienţii
Cadrele medicale s-au vaccinat în rând cu pacienţii

Mii de reşiţeni s-au vaccinat în ultimele zile, de teamă să nu contacteze gripa ucigaşă. De marţi şi până astăzi, aproape 1.300 de persoane au trecut pragul medicilor de familie, ca să se imunizeze. Ministerul Sănătăţii a trimis în judeţul Caraş-Severin 16.000 de doze în ultima săptămână. 

Astăzi, ora 11.30

Ora 11.00

La centrul special de vaccinare înfiinţat la Spitalul Judeţean Reşiţa, secţia de boli infecţioase s-au vaccinat până astăzi, aproape 30 de reşiţeni. De la începutul campaniei şi până acum, în judeţul Caraş-Severin, 3.300 de locuitori s-au imunizat cu vaccinul AH1N1. 

Ora 07.00

Reşiţenii care nu au medic de familie se pot vaccina, de astăzi, contra gripei AH1N1. La Staţionarul III al Spitalului Judeţean s-a deschis astăzi un centru de vaccinare pentru persoanele care nu au medic de familie sau asigurare medicală. „În prezent, avem 100 de doze la centrul de vaccinare. Suntem pregătiţi ca să facem faţă solicitărilor”, a spus managerul Spitalului Judeţean din Reşiţa, medicul Dumitru Secăşan.
Centrul funcţionează zilnic, între orele 08.00 şi 17.00. Un alt centru de vaccinare unde reşiţenii mai pot merge de astăzi este la Direcţia de Sănătate Publică. Şi acolo reşiţenii pot beneficia de vaccinul contra gripei AH1N1, deşi instituţia nu l-a amenajat special ca şi centru de vaccinare. Până acum, în oraş s-au vaccinat peste 2.000 de persoane, numai la medicul de familie.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite