Interlopul din Clisura Dunării, Remus Mogoșan, rămâne în arestul poliției

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma descinderilor de vineri la cinci locuințe din Berzasca, interlopul care a terorizat mai multe persoane cu acte de violență rămâne în arestul poliției timp de 30 de zile. Remus Mogoșan este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În data de 6 aprilie, în urma unei sesizări Remus Mogoşan a primit din partea instanţei cărăşene interdicţia de a nu părăsi localitatea Berzasca timp de 30 de zile. Instanţa cărăşeană a dispus această măsură după ce bărbatul  a ameninţat un localnic din Berzasca.

„Urmare a celor cinci percheziţii efectuate pe raza localităţii Berzasca la cinci imobile ce-i aparţin lui M. REMUS, au fost găsite un pistol marca Gama cu butoiaş, cal. 4,5 mm, un cartuş de vânătoare cu alice, cal. 12, 5 săbii tip ninja cu lungime de 40-70 cm, un electroşoc şi o pereche de cătuşe“, ne-a informat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Alcool și parfum
Tot în cursul zilei de vineri în oraşul Oţelu Roşu a avut loc o percheziţie la domiciliul unui bărbat în vârstă de 42 de ani, la care au participat lucrători din cadrul serviciului de investigare a fraudelor şi lucrători de ordine publică. „Cu această ocazie a fost ridicată în vederea cercetărilor cantitatea de 708 de sticle cu băuturi alcoolice de calitate superioară (whisky, şampanie, coniac, votcă etc.), cantitatea de 71 de sticle de parfum (articole de lux), precum şi alte produse ce erau deţinute fără documente de provenienţă“, a mai spus Ancuța Cărbunaru.

Toate bunurile proveneau din spaţiul comunitar, în principal Italia şi Germania, şi erau destinate comercializării. Valoarea de piaţă a bunurilor ridicate este de aproximativ 150.000 lei. Pe numele lui bărbatului şi a altor două persoane a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite