Interlopul care a intrat cu sabia în sediul Poliţiei de Frontieră face Revelionul după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slavco Avram
Slavco Avram

Slavco Avram a avut o nouă tentativă de a “evada” din arestul preventiv, dar faptele sale, extrem de grave, îi năruiesc aproape orice speranţă. Instanţele din Moldova Nouă şi Reşiţa îl păstrează la “răcoare”, cel puţin până în ianuarie 2011.

Slavco Avram, interlorpul care a snopit în bătaie un poliţist de frontieră după care a intrat cu sabia în instituţie şi a fost oprit doar după ce s-au tras şapte focuri de armă, rămâne arestat, în ciuda eforturilor sale şi ale avocatului său de a demonstra magistraţilor de la Judecătoria Moldova Nouă şi Tribunalul Caraş-Severin că, de fapt, el este un băiat bun şi că totul a fost o întâmplare nefericită. Nici măcar după ce le-a demonstrat judecătorilor că a înlocuit uşa de la spital prin care îl aruncase pe omul legii nu i-a sensibilizat, astfel că, Slavco Avram continuă să fie judecat pentru faptele sale cu cătuşe la mâini.

Slavco va răspunde în faţa legii pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, port ilegal de armă albă în loc public şi distrugere.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite