Înghesuială la cumpărăturile de Crăciun, pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţenii caută cadouri pe ultima sută de metri
Reşiţenii caută cadouri pe ultima sută de metri

Cei care încă mai alergă după un ultim cadou, sau au mai uita ceva alimente de pe lista cu cumpărături, mai pot hoinări prin magazine până ora 19.00 La această oră cea mai mare îmbulzeală este în supermarket-urile din oraş de unde reşiţenii pleacă încărcaţi cu ultimile cumpărături pentru Crăciun.

Comercianţii au pregătit pentru reşiţeni un program special de funcţionare, astfel încât toată lumea să apunce să îşi facă cumpărăturile necesare. Cei care au mai uitat să cumpere un cozonac sau nu şi-au luat pentru masa de Crăciun tradiţionalele nuci şi mere mai pot da o fugă în Kaufland până la orele 16.00, în Plus până la ora 19.00 sau în Carrefour până la 18.00. Şi la această oră magazinele sunt pline  de gospodinele care nu au apucat să intre în bucătărie şi, pentru care,  salvarea vine de la supermarketuri. Aici, ele pot găsi toate produsele necesare pentru o masă perfectă de Ajun: alimente, fructe, ornamente, prăjituri şi  specialităţi de Crăciun gata preparate.

Cadouri pe ultima sută de metri


Cei care încă nu au cumpărat un cadou sau le mai lipseste o instalaţie de pom au la dispoziţie magazinele de specialitate care au uşile deschise până la orele 19.00. Centrul comercial Nera este deschis şi el pentru reşiţeni, astăzi, până la orele 17.00. Haine, parfumuri, cosmetice, dar şi decoraţiuni pentru casă specifice acestei perioade îi aşteaptă pe cei care încă nu au terminat lista de cumpărături. Ultimile felicitări de Crăciun pregătite pentru cei dragi mai pot fi aruncate în cutiile poştale până la ora 19.00.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite