Îndrăgostiții pot testa cum este să fie căsătoriți pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care se iubesc și vor să testeze ce înseamnă să fii căsătorit, o pot face la cafeneaua din Nera. Și asta, chiar cu acordul primarului! Căsătoria lor, însă este valabilă numai pentru 24 de ore, după care tinerii își reiau viața de burlaci.

Pe lângă certificatul de căsătorie pe care îl pot obține astăzi, între 17 și 18, la Nera, comercianţii s-au aprovizionat din timp cu ornamente şi cadouri de Sf. Valentin. În acest fel, tinerii îndrăgostiți își pot alege cadoul ideală pentru iubită sau iubit.

Cea mai mare priză la cuplurile din oraș, însă o are ceaiul din boboci de trandafiri, dar și măștile de Veneția în miniatură. Variantele de cadou pentru Sf. Valentin au fost diversificate de comercianţii din oraș, astfel încât să acopere toate cerințele tinerilor îndrăgostiți. La ceainăria din zona Muncitoresc a oraşului, tinerii sărbătoreasc ziua cu ceiuri aromate. Cel mai căutat produs este ceaiul din boboci de trandafir.

„Ne-am gândit din timp ce am putea să le oferim tineri pentru Sf. Valentin şi Dragobete. Preţurile sunt accesibile şi variază între trei şi 10 lei“, a spus Camelia Duca, patron. În centrul oraşului ofertele sunt şi ele atractive. De la inimi de pluş, la cărţi cu mesaje specifice acestei zile şi până la magneţi cu maşti de bal mascat, sunt ofertele comercianţilor. Preţurile variază de la 10 lei şi până la 30 de lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite