Inconştienţa unui părinte şi neatenţia unui şofer au dus la producerea unei tragedii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unui accident dintre o Dacie şi o motocicletă, motociclistul de 40 de ani a murit pe loc, un copil de şapte ani este într-o situaţie gravă la Spitalul din Timişoara şi şoferul Daciei este internat la spital cu multiple traumatisme şi fracturi.

Totul s-a întâmplat aseară târziu când un bărbat de 40 de ani din comuna Glimboca din Caraş Severin, a vrut să se răcorească după o zi caniculară şi să îşi plimbe şi fiul de şapte ani. Fără a analiza ce se poate întâmpla, acesta şi-a urcat fiul pe şaua din spate a unei motociclete enduro, şi fără a purta nici unul casă, au pornit la drum între satele Iaz şi Var. La un moment dat din sensul opus a apărut o Dacie condusă de un bărbat de 54 de ani şi care nu se ştie din ce motive a intrat puternic pe contrasens pe unde se deplasa motocicleta cu cei doi şi a acroşat-o din lateral. Nu a fost nevoie decât de o fracţiune de secundă pentru ca se producă un accident groaznic. ,,Am fost sesizați pe numărul de urgență 112 că pe DC 4 s-a produs un accident de circulație, în care o persoană și-a pierdut viața și alte două au fost rănite, impactul a avut loc între o motocicletă și un autoturism, în continuare se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor ce au dus la producere accidentului“ a declarat Marian Popescu agent Principal Serviciul Rutier Caransebeș.

Câţiva metri prin aer
Motocicleta şi Dacia au ajuns în şanţul din marginea drumului. Impactul a fost aşa de puternic încât tatăl şi fiul au zburat câţiva metri prin aer iar şoferul Daciei a ieşit cu capul prin parbriz. Motocicletei i-a zburat ghidonul, iar Dacia  rămas practic fără roţile din faţă. Copilul a fost stabilizat de medicii din Carasnebeş după care a fost trimis de urgenţă la clinica specială din Timişoara. În urma controlului etilotest a rezultat că şoferul daciei nu băuse alcool. ,,În urma accidentului motociclistul a decedat pe loc, iar copilul de şapte ani a suferit un traumatism cranio cerebral închis și fractura de femur, iar conducătorul autoturismului se află sub supraveghere la Spitalul Municipal din Caransebeș a spus Cosmin Librimir manager Serviciul Județean de Ambulanță Reșița.’’


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite