În prag de sărbători, consilierii locali au mai scos din taxele speciale pe care le plătesc reșițenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aleșii locali au dezbătut la ultimul plen, proiectul de hotărâre prin care a stabilit taxele speciale pe care trebuie să plătească oamenii în acest an. Discuțiile s-au purtat după ce, siteul de politici locale a plasat orașul de pe Bârzava pe locul 1 în ce privește mulțimea de taxe.

Numărul taxelor speciale pe care trebuie să le plătească reșițenii s-a ridicat la finele anului trecut la 124. Numărul plasa orașul pe locul I, într-un top al celor cu cele mai multe taxe. „Numărul taxelor este mare, în situaţia economică actuală a oraşului. Ca să atragem investitorii, trebuie să îi punem să plătească cât mai puţine taxe. Situaţia trebuie verificată, iar ceea ce este în plus, categoric trebuie scos de pe listă”, a spus Ioan Bălan, preşedintele Uniunii Municipale a Asociaţiilor de Locatari din Reşiţa.

Astfel că, aleșii locali le-au făcut o surpriză reșițenilor și le-au mai micșorat. “Am scos o parte dintre aceste taxe speciale, iar acum sunt mai puține. Ideea este că multe dintre ele sunt din legislatura trecută și chiar au fost inutile”, a spus consilierul local, Ioan Benga.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite