În Valea Domanului se concediază fotbalişti şi se reduc salariile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoican merge pe mâna juniorilor
Stoican merge pe mâna juniorilor

CSM Reşiţa a scos, in extremis, doar un 1-1, pe propriul teren, cu Millenium Giarmata, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii a III-a de fotbal, motiv pentru care tehncianul Flavius Stoican a anunţat că va renunţa la mai mulţi jucători.

Flavius Stoican i-a salvat de la penalizări pe fotbaliştii săi după eşecul categoric de la Recaş, dar, odată cu acest un nou insucces pe teren propriu,tehnicianul şi-a pierdut răbdarea şi a anunţat chiar el luarea unor măsuri drastice. “Nu mi se pare normal să am în echipă jucători care visează la liga a doua şi ei sunt cel mult de Liga a III-a. Le-am dat încredere, dar de la mulţi dintre ei nu pot scoate mai mult. Dacă voi rezista, vreau să dau şansă tinerilor de la juniori republicani. Nu cred că este mare diferenţa dintre echipa noastră de seniori şi juniorii republicani. E momentul să joace mai mulţii copii, care au şansa să crească”, a declarat Stoican.


Susţinut de preşedinte
Preşedintele clubului reşiţean, Cristian Bobar, îl susţine în continuare pe Stoican şi este de acord cu remanierile. În plus, vorbeşte şi de o diminuare a contractelor jucătorilor. “Le-am transmis jucătorilor că nu putem plăti rezultatele negative, ci numai performanţa. Cine nu înţelege asta e liber să plece. Clubul este susţinut din bani publici, nu ne putem bate joc”, a spus Bobar.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite