Impozit fără penalizări pentru reşiţeni până la sfârşitul acestei luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reşiţenii care nu au achitat impozitul pentru bunuri mai au timp să o facă până la sfârşitul acestei luni. Colectarea taxelor se face la caseriile situate în corpul II lângă Primărie în centrul civic şi corpul VI aflat în cartierul Lunca Bîrzavei.

Conform reglementărilor în vigoare, impozitele şi taxele locale se plătesc în două tranşe până la 31 martie şi 30 septembrie, dată de la care se aplica majorari pentru intârziere. Încasările la bugetul local sunt, în primele opt luni ale lui 2010, semnificativ mai mari faţă de întreg anul trecut. Dacă în 2009 au fost colectaţi aproximativ 12 milioane de lei, până la începutul lunii august au intrat la bugetul local mai mult de 15 milioane de lei. Majoritatea oamenilor care trec pragul Direcţiei de Taxe şi Impozite Reşiţa sunt cei care îşi cumpără maşini noi sau le radiază pe cele vechi.

Cât îi costă impozitul pe reşiţeni
 Dacă un reşiţean deţine un autoturism cu o capacitate de 1.389 de centimetri cubi, acesta va scoate din buzunar 56 de lei, iar pentru unul de 1.598 de centimetri cubi, 64 de lei. Pentru un apartament din zona centrului civic, de 52 de metri pătraţi, reşiţeanul va plăti 120 de lei, iar pentru unul de 66 de metri pătraţi, 154 de lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite