Imaginaţia contrabandiştilor de ţigări nu cunoaşte limite: maşini cu roţi umflate cu tutun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comercianţii de ţigări de pe piaţa neagră continuă să-i uimească pe oamenii legii. Ţigările nu mai sunt ascunse sub scaune, în plafon, în interiorul uşilor sau în roata de rezervă. Poliţiştii de la Naidăş au depistat o maşină a cărei cauciucuri nu erau umflate cu aer, ci cu ţigări de contrabandă.

Politiştii de frontieră de la Naidăş nu mai pun mâna pe banii murdari plătiţi de contrabandişti şi trebuie să caute după ţigări în locuri greu de imaginat. Spre exemplu, oamenii legii au confiscat 2.300 de ţigarete cu timbru sârbesc şi fără documente de provenienţă, în valoare de aproximativ 625 de lei, ascunse în interiorul anvelopei de la roata unui autoturism. Şoferul, în vârstă de 69 de ani a fost oprit pentru control pe drumul dintre Naidăş şi Oraviţa. 

“La controlul efectuat, politiştii de frontieră au depistat ascunsă în interiorul anvelopei de la roata stânga faţă a autoturismului cantitatea de 2.300 ţigarete. Întreaga cantitate a fost confiscată, iar autoturismul în care au fost ascunse ţigările a fost indisponibilizat”, a precizat comisarul Flroin Crăciun.
Bărbatul s-a ales şi cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite