I-au dat cu bâta în cap unei femei de 69 de ani ca să-i fure aurul (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi indivizi, dintre care unul minor, au tâlhărit o familie din Gârbovăţ, de la care au furat bijuterii din aur şi un telefon mobil. Poliţiştilor nu le-a luat prea mult până să-i identifice şi să-i reţină. Doar unul a ajuns însă în arest.

Un bătrân de 75 de ani din Gârbovăţ a sunat la 112 şi a anunţat că el şi soţia sa au fost tâlhăriţi ziua în amiaza mare. Poliţiştilor de la Secţia 6 Rurală Bozovici li s-a adus la cunoştinţă faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa bătrânilor de unde au sustras bunuri şi un telefon mobil.
„Victimele au surprins într-o cameră a imobilului două persoane necunoscute care sustrăgeau bijuterii din aur în valoare de 13.000 de lei şi un telefon mobil, iar în încercarea de a fugi din cameră suspecţii şi-au acoperit feţele cu un cearşaf alb pentru a nu fi recunoscute, au îmbrâncit-o pe femeia de 69 de ani, care a căzut şi pe care au lovit-o cu o bâtă în zona capului”, ne-a informat comisar-şef Dan Bortiş.

Vezi aici mărturia unuia dintre tâlhari!


La câteva ore după comiterea infracţiunii, cei doi suspecţi au fost identificaţi şi reţinuţi, aceştia fiind U.S., în vârstă de 15 ani, şi Petru S., în vârstă de 24 de ani, ambii domiciliaţi pe raza comunei Bozovici. Acesta din urmă a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie propus Judecătoriei Oraviţa cu propunere de arestare preventivă. Minorul a fost lăsat însă în libertate. Cei doi vor răspunde în faţa legii pentru infracţiunea de furt. Bunurile au fost recuperate integral şi au fost restituite părţii vătămate.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite