I-a furat unei femei poșeta de pe umăr și s-a făcut nevăzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au reușit să-l prindă pe hoț
Polițiștii au reușit să-l prindă pe hoț

Polițișii cărășeni l-au prins ieri de autorul unei tâlhării de la sfârșitul lunii octombrie. Un tânăr de 18 ani a jefuit o femeie de 63 de ani din Caransebeș în timp ce aceasta se îndrepta spre casă. Hoțul este acum cerecetat în stare de libertate.


Femeiea a povestit polițiștilor că se îndrepta spre casăliniștită, când din spate a venit un bărbat care i-a smult geanta de pe umăr și a fugit. Femeia a rămas fără bani și două telefoane mobile. Aceasta mai spune că nimeni nu a putut să-i sare în ajutor deoarece nu era nici o persoană prin preajmă.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, s-a reuşit identificare suspectului în persoana lui R.GHEORGHE de 18 ani, domiciliat în comuna Păltiniş, care a declarat că a urmărit-o pe femeie şi i-a smuls poşeta. S-a reuşit recuperarea unui telefon mobil şi a mai multor bunuri din poşetă“, spune Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.
 

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeş, care a decis cercetarea sa în stare de libertate.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite