Hoții s-au reprofilat pe extinctoarele de la CFR Reşiţa, ca să le ducă la fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii au prins un bărbat care avea într-o sacoşă două extinctoare furate. Acesta le-a spus agenților că le-a luat pentru că a vrut să le ducă la fier vechi. Pentru fapta lui, hoțul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

O patrulă a jandarmilor a oprit ieri noapte pe strada G.A Petculescu din Reşiţa un bărbat care a avut un comportament ciudat când a văzut jandarmii în preajma sa. Acesta a fost oprit pentru verificări. În urma controlului, în sacoșa lui au fost găsite două extinctoare, pe care bărbatul le-a luat de la gară, ca să le ducă la fier vechi.

”Fiind întrebat de oamenii legii cu privire la provenienţa acestora, cel în cauză a declarat că le-a sustras dintr-o garnitură de tren staţionată în gara Reşiţa Sud, cu scopul de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi, fapt confirmat de şeful garniturii de tren ce staţiona în gară”, a spus Lucian Istrăţescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin. Bărbatul s-a ales cu dosar pentru furt calificat şi este cercetat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite