Reşiţa: Hoţii au fost prinşi imediat după ce şi-au făcut proviziile de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa:  Hoţii au fost prinşi imediat după ce şi-au făcut proviziile de ţigări
Reşiţa: Hoţii au fost prinşi imediat după ce şi-au făcut proviziile de ţigări

Ghinioniştii au plecat din Reşiţa cu un taxi la Bocşa pentru a-şi face provizii de ţigări, dar şi de bani direct dintr-un magazin închis.

Hoţii au avut gânduri mari. Au vrut să fumeze fără să plătească ţigările, însă, neşansa lor a fost de a fi prinşi de poliţişti, imediat după ce au comis fapta. Au fost blocate ieşirile din Bocşa, iar hoţii au fost prinşi.  “În noaptea de 31 iulie 2009, în jurul orei 01.30, patrulele mixte poliţie-jandarmerie ce efectuau serviciul de patrulare pe raza oraşului Bocşa au fost sesizate de către ofiţerul de serviciu al Poliţiei Oraş Bocşa cu privire la faptul că dintr-un magazin situat pe strada Reşiţei, s-a comis un furt, autorii furtului fiind aşteptaţi de un taxi, marca Dacia, de culoare albă”, a declarat inspector Adriana Beţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.


Autorii sunt reşiţeni

Taxiul era condus de Gheorghe C. din Reşiţa de 41 de ani.  În autoturism se mai aflau două femei, Eniko B., de 39 ani şi Claudia B., de 18 ani, ambele din Reşiţa. La scurt timp a fost identificat într-o cabină telefonică şi cel de-al patrulea autor al furtului, Alexandru S., de 27 ani, tot din Reşiţa.



Marfa furată a fost abandonată

Din verificări a reieşit faptul că aceştia au pătruns în magazin, de unde au sustras aproximativ 400 de lei şi un sac cu mai multe cartuşe de ţigări, pe care însă le-au abandonat când şi-au dat seama că au fost depistaţi. Banii au fost imediat recuperaţi şi restituiţi administratorului magazinului. Celor patru persoane li s-a întocmit dosar penal, iar acum sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. “Deoarece aceştia sunt suspecţi şi de comiterea altor furturi de pe raza municipiului Reşiţa, cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Reşiţa”, a mai adăugat Beţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite