Reşiţa: Hainele la preţuri mici bat brandurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Hainele la preţuri mici bat brandurile
Reşiţa: Hainele la preţuri mici bat brandurile

Cea mai ieftină piesă vestimentară costă şi 20 de lei, iar o pereche de pantofi poate valora şi 25 de lei.

Criza dă mari bătăi de cap proprietarilor de magazine de haine unde se vând branduri şi aduce profituri considerabile celor care îşi dau marfa pe bani puţini. În această perioadă, tot mai mulţi reşiţeni se îmbracă cu buget de criză. În Reşiţa o pereche de pantaloni poate costa doar 20 de lei, iar o pereche de pantofi moderni pentru domnişoare ajunge la doar 25 de lei.

Vânzări record

Magazinele cu haine ieftine au împânzit oraşul. Bazarul este mai nou ocolit de domnişoare, asta pentru că au apărut magazine cu articole vestimentare mult mai ieftine. „În ultima vreme am observat că şi în bazar sunt haine destul de scumpe. Până acum, în bazar găseai cele mai ieftine lucruri, dar acum am văzut magazine unde preţurile sunt exagerat de mici. Mi se pare aproape imposibil să găseşti pantaloni la 20 de lei. În centru este un magazin unde găseşti pantaloni, bluze şi pantofi la 10 lei“, a spus Mirela Vrancea, o tânără reşiţeancă. În cartierul Govândari este un magazin în care se vând numai pantofi la 25 de lei.

„Avem zile şi zile. Sunt zile când se vând foarte bine şi zile când vin puţine cliente. Acum este perioada nunţilor şi foarte multe femei îşi cumpără pantofi de gală“, a spus Mirela Vrancea, vânzătoarea magazinului de pantofi. Tinerii şi domnii din Reşiţa îşi găsesc greu haine ieftine.

„Am văzut tot felul de magazine cu reduceri şi oferte, dar sunt doar pentru femei. Eu nu mi-am găsit nimic. Ultima oară am dat pe o pereche de pantofi 900 de lei şi nici nu erau de piele. Pentru bărbaţi nu găseşti haine ieftine, sunt şi puţine magazine care au articole pentru bărbaţi şi acelea sunt foarte scumpe“, a spus Daniel Roşca, un reşiţean de 29 de ani.

Oferte imbatabile
Preţurile articolelor vestimentare în municipiul Reşiţa bat orice imaginaţie. Cea mai ieftină pereche de pantaloni ajunge la doar 20 de lei. Doamnele norocoase găsesc în zona centrului civic un magazin unde toate produsele sunt la 10 lei. Reşiţencele îşi pot achiziţiona de aici de la articole vestimentare până la pantofi, toate la acelaşi preţ.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite