Resita: Goană după rechizite brand

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Goană după rechizite brand
Resita: Goană după rechizite brand

Părinţii, însoţiţi de micuţi, trec pe la librării pentru a face pregătirile pentru noul an şcolar.

Colecţiile de rechizite care se găsesc pe rafturi poartă amprenta desenelor animate şi a filmelor dedicate adolescenţilor.

Reşiţenii nu au lăsat pe ultima săptămână pregătirile pentru începere unui nou an şcolar şi au început să facă deja turul magazinelor, pentru a se familiariza cu ofertele. Acestea cuprind, pe lângă ghiozdan, tot ceea ce este necesar.
„Cei care cumpără ghiozdanul echipat sunt avantajaţi. Se vând foarte bine şi pentru că personajele din Princess, Barbie, Totally Spies, Hananh Montana, Bakugan sau High School Musical sunt imprimate pe rechizite”, a spus Maria Farcaş, directorul unei librării.

Pachetele iau ochii clienţilor

Un ghiozdan pentru clasele mici care conţine 11 produse costă aproximativ 100 de lei. Dacă s-ar cumpăra separat aceleaşi rechizite, suma plătită ar putea depăşi 115 lei. „Îmi doresc un ghiozdan compartimentat, ca să nu mai caut penarul. Îmi plac cele cu desene animate, dar să vedem şi ce spune mama”, a spus Albert Pozsar un elev care va începe clasa a III-a. În cursul acestei săptămâni în librării vor fi aduse şi manualele şcolare.

„Ne uităm la rechizite. Manualele le cumpăr după ce începe şcoala”, a spus Simona Pozsar. Dacă rechizitele sunt căutate, iar vânzările merg, nu cu aceleaşi încasări se pot bucura şi cei care au magazine cu haine pentru copii. „În anii anteriori se cumpărau după jumătatea lunii august. Poate spre începutul lunii viitoare vom avea clienţi”, a spus Constanţa Pau, administratorul unui magazin vestimentar.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite