Gheaţa de pe podul Nera a băgat un pensionar în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe podul de la Nera
Accident pe podul de la Nera

Un bătrân a ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie ce a avut loc pe Podul Nera din cauza gheţii de pe carosabil. Două maşini care circulau dinspre Centrul Civic spre cartierul Muncitoresc s-au tamponat după ce şoferul uneia dintre ele a pierdut controlul volanului.

 Liniile de tramvai şi carosabilul îngheţat nu le-au dat nicio şansă celor doi şoferi să evite impactul, chiar dacă niciunul nu rula cu viteză.
Şoferul unui autoturism Mazda, care circula regulamentar, a intrat în coliziune cu o maşină marca Seat după ce aceasta din urmă a alunecat pe liniile de tramvai şi geaţa din jurul acestora. Impactul nu a fost foarte puternic, ambii conducători auto circulând în limitele permise de lege, dar un bătrân din autoturismul Mazda a fost condus la spital. Din primele investigaţii a rezultat că viaţa pasagerului nu este pusă în pericol, mai mult având de suferit cele două maşini.
“Mergeam cu vreo 30 de km/h şi, deodată, mi-a apărut maşina roşie în faţă. A derapat, am frânat şi eu cât am putut, dar nu am mai putut evita coliziunea. Ne-am ciocnit, nu foarte tare, dar bunicul meu a fost accidentat şi transportat la spital. Nu cred că este ceva grav”, spune Bogdan Stan, şoferul Mazdei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite