Reşiţa: Fugarul contrabandist, fost miner, se ascunde în catacombele din Cheile Nerei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii scormonesc pădurea din apropierea localităţii Ciudanoviţa de aproape 24 de ore, ca să îl găsească pe fugarul contrabandist.  

Potrivit poliţiştilor de frontieră, bărbatul are 44 de ani şi este miner de profesie. Astfel că, „el cunoşte zona foarte bine şi este dificil să îl găsim.”

De la cărbune, la ţigări 

Maşina bărbatului a fost găsită abandonată într-un ogaş, de la marginea pădurii. În cursul acestei dimineţi, frontieriştii şi colegii lor de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin au reuşit să obţină mandat de percheziţie, ca să spargă maşina fugarului. În urma percheziţiei, forţele de ordine au găsit 3400 de pachete de ţigări netimbrate.  

Somaţi cu foc

Ieri, la orele prânzului, un presupus contrabandist a refuzat să oprească maşina la solicitarea poliţiştilor, în apropierea localităţii Ciudanoviţa. Oamenii legii i-au somat pe pasageri cu un foc de armă. Femeia s-a predat, însă bărbatul este căutat de forţele de ordine şi la această oră. Fugarul riscă să facă închisoare, de la 6 luni, la 6 ani,  pentru ultraj, pentru că a lovit un poliţist aflat în exerciţiul funcţiunii.

CITEŞTE ŞI:

Reşiţa: Contrabandistul fugar comercializa ţigări la negru, de aproape 20.000 de lei

Reşiţa: Fugarul care l-a acroşat pe poliţistul de frontieră cu maşina este încă liber

Reşiţa : Poliţist de frontieră, spulberat de o maşină a contrabandiştilor

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite