Reşiţa: Frumoasele Reşiţei au dansat la party Click!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerele care s-au distrat la petrecerea de aseară vor participa, săptămâna viitoare, la şedinţa foto.

Tinerele din Reşiţa doresc să demonstreze întregii ţări că sunt frumoase. Aproximativ 20 de fete s-au înscris, azi-noapte, la concursul organizat în Reşiţa, la Club Hypnotic, de ziarul Click!. Fetele s-au gândit să-şi încerce norocul  şi au făcut, azi-noapte,  primul pas spre marele premiu.

„Sper să am noroc. Mi s-a mai spus să particip la astfel de concursuri, dar nu m-am lăsat uşor convinsă până acum. Cred că va fi destul de strânsă competiţia pentru că sunt multe fete frumoase în Reşiţa”, a spus Alina Cojocaru, una dintre fetele care au avut curajul să-şi încerce norocul. Atmosfera din club a fost întreţinută de Geo Da Silva şi de DJ Flipper.

„A fost o seară excelentă. Mi-a plăcut mult aici. Am să revin în 4 decembrie. Tinerii au pornit mai greu distracţia, dar în final publicul a fost interest de distracţe maximă”, a spus Geo Da Silva. Aceştia au mixat cele mai în vogă hituri ale momentului. Participantele la concursul Click! Au fost urcate pe scenă de Geo Da Silva pentru a mai scăpa de emoţii, dar şi pentru a fi văzute mai bine de cei care le vor vota şi desemna.Tinerele care s-au înscris au privilegiul de a avea o pagină rezervată în cel mai bine vândut tabloid din România, iar prietenii vor avea ocazia să le voteze pe site-ul www.click.ro. Ele vor  câştiga 100 de lei după şedinţa foto, pe loc, şi un photobook profesionist.

Cea mai frumoasă fată care va  reuşi să-i impresioneze cu frumuseţea ei pe toţi cititorii ziarului „Click!” va pleca într-o excursie în Caraibe, împreună cu iubitul său, dar şi cu 3.000 de euro ,bani de buzunar.


Premii în bani pentru fete frumoase
Premiile ziarului Click! sunt urmatoarele: fata zilei – 100 ron, fata saptamanii – 500 ron, fata lunii – 1000 ron , fata anului – 3000 euro. Câştigătoarea va pleca, într-o excursie de şapte zile în Caraibe, alături de iubitul său, dar va primi şi 3.000 de euro bani de buzunar.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite