Oraşul pe scurt: Bărbatul care şi-a ucis concubina rămâne în arest preventiv pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Dănilă, de 56 de ani, a murit în urma loviturilor lui Florea, iar pentru fapta lui, bărbatul riscă o pedeapsă de cel puţin 15 ani de închisoare. Bărbatul locuia în apropierea locației unde autoritățile locale organizează Marele Târg al comunei.

Tramvaie până la Stavila
Ca urmare a necesităţii efectuării unor lucrări de reparaţie în zona Muncitoresc, S.C. PRESCOM S.A. a solicitat prelungirea traseului tramvaiului pe tronsonul Muncitoresc – Stavila pentru efectuarea manevrelor de întoarcere pe perioada acestor lucrări. În acelaşi timp se vor efectua lucrări la linia căii de rulare în zona Pasaj Intim.

Dosar penal pentru alcool
Un tânăr de 19 ani din localitatea Bocşa are de azi dosar penal pentru că s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. Poliţiştii din Bocşa au oprit aseară pentru un control al traficului maşina tânărului şi l-au testat pe tânărul şofer cu alcooltestul care a scos la iveală o concentaţie de 0,53 mg/l alcool în aerul expirat.

Locul 28 pentru Caraș
Caraş-Severin, într-un top al produsului intern brut pentru acest an, se plasează pe locul 28. Asta, potrivit unui clasament întocmit de Comisia Națională de Prognoză. Produsul Intern Brut (PIB) al județului este de numai 6,3 miliarde de lei. În Regiunea de Vest, Caraș-Severin ocupă ultimul loc, fiind întrecut chiar și de Hunedoara.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite