Flavius Stoican şi-a anunţat despărţirea de CSM Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rosso-neri din Valea Domanului au pierdut fără drept de apel, scor 0-3, pe terenul lui ACS Recaş, iar fostul dinamovist a spus că vrea să lase locul altcuiva pe banca tehnică. Totul depinde întâlnirea pe care o va avea astăzi, cu preşedintele clubului, Cristian Bobar.

CSM Reşiţa a pierdut meciul de la Recaş în numai zece minute, când defensiva reşiţeană a dormit în ghete, iar Szekely a realizat o dublă. Nici schimbările de la pauză nu au adus nimic nou în jocul rosso-nerilor şi Szekely a mai punctat o dată, majorând scorul. Neputinţa elevilor lui Stoican s-a văzut şi mai bine în ultimele 25 de minute, când gazdele au rămas cu un om mai puţin după eliminarea lui Rogozinaru. Reşiţenii şi-au bătut joc de avantajul omului în plus şi nu au ameninţat aproape deloc poarta gazdelor. 

Şi-a făcut bagajele
La finalul partidei, Flavius Stoican era resemnat. “Este o victorie meritată a gazdelor. Am fost suprinşi, primit două goluri foarte repede şi, practic, meciul a început pentru noi de la 0-2. Voi avea o discuţie cu preşedintele, pentru că se pare că nu sunt util acestei echipe şi poate e mai bine să las locul altcuiva. Eu am venit să fac performanţă, dar e foarte greu în aceste condiţii”, a spus antrenorul CSM-ului. Preşedintele clubului, Cristian Bobar, încearcă să-l întoarcă din drum pe Stoican. “Flavius este foarte dezamăgit şi mi-a spus că vrea să renunţe. Sper să fi declarat asta la nervi şi astăzi, după ce vom discuta din nou, să revină asupra deciziei. Nu am avut un start de campionat prea fericit, dar trebuie să ne revenim cât mai repede”, a precizat Bobar.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite