Flavius Stoican s-a despărţit de CSM Reşiţa. Doană asigură interimatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul dinamovist a părăsit Valea Domanului după ce elevii săi au fost învinşi de ACS Recaş cu scorul de 1-3, în ultima etapă consumată din Liga a III-a de fotbal, chiar în faţa propriilor suporteri. CSM a adunat un singur punct din nouă posibile în returul de campionat.

Degeaba s-au rugat jucătorii reşiţeni de Flavius Stoican să nu plece din Valea Domanului şi i-au promis că de acum încolo vor obţine şi rezultate satisfăcătoare. Tehnicianul a ajuns la capătul răbdării şi a anunţat că e momentul să lase locul altcuiva. “Am văzut că lucrurile nu merg aşa cum ne-am dorit cu toţii. Am făcut partide foarte bune în perioada de pregătire şi am avut mari aşteptări în acest retur de campionat. Nu ştiu ce se întâmplă cu băieţii, dar parcă sunt terminaţi psihic la fiecare meci. Am hotărât să renunţ la echipă, poate se vor descătuşa şi vor apărea şi rezultatele. CSM nu are un lot rău, sau sub nivelul celorlalte echipe, dar pur şi simplu nu ne-am putut exprima în teren la adevărata valoare. Le-am spus băieţilor că am trecut şi eu printr-o astfel de perioadă când jucam la Dinamo. Chiar dacă trăgeam cu toţii în teren, nu ne ieşea absolute nimic. Am avut o colaborare excelentă cu preşedintele clubului, cu domnul primar, şi i-am asigurat că dacă va mai fi vreodată nevoie de mine voi veni cu mare plăcere”, a declarat Stoican.
    De pregătirea echipei se ocupă momentan Leo Doană şi Ioan Atodiresei, acesta din urmă fiind director tehnic. “Nu ne-am gândit la un înlocuitor pentru Flavius, pentru că nu credeam că va pleca. Îmi pare rău pentru că am întrerupt colaborarea, deoarece eu îl apreciez mult, atât ca om, cât şi ca antrenor. Leo a mai condus echipa şi am încredere în el. Domnul Atodiresei este de-o viaţă în Valea Domanului şi cunoaşte poate mai bine ca oricine tot ce mişcă la acest club”, a declarat Cristian Bobar, preşedintele clubului reşiţean.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite