Flavius Stoican dezminte că s-ar ocupa cu contrabanda de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist al lui Dinamo şi Şahtior Doneţk nu are nicio legătură cu cei doi contrabandişti de ţigări prinşi de politiştii de frontieră din Mehedinţi în noaptea de joi spre vineri la volanul a două autoturisme Audi Q 7, pe drumul dintre Băile Herculane şi Baia de Aramă.

Potrivit postului de televiziune Antena 3, una dintre cele două maşini de lux folosite de contrabandiştii reţinuţi aseară este înmatriculată pe numele fostului internaţional, în prezent antrenor la CSM Reşiţa,  Flavius Stoican. Acesta s-a arătat contrariat de cele afirmate în buletinele de ştiri şi a negat orice implicare în acest caz. “Habar nu am cine sunt cei reţinuţi şi ce maşini conduceau aceştia. Eu am avut un Audi Q7, dar l-am vândut în data de 10 iulie. Am vândut maşina unui cetăţean din Craiova şi pot dovedi asta cu contractual de vânzare-cumpărare. Chiar am fost la Bucureşti şi am radiat maşina. Nu ştiu ce s-a întâmplat apoi cu ea, dacă este implicată în acest caz sau nu, cert este că eu nu am nicio legătură. Probabil că este vorba doar despr eo informaţie eronată aruncată pe piaţă de mass-media”, a afirmat, în exclusivitate pentru Adevărul de seară Reşiţa, Flavius Stoican. Ulterior, poliţiştii de frontieră au confirmat faptul că maşina vândută de Stoican nu se  află prin cele două oprite în seara trecută.


Q 7 tixite cu ţigări   
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, Valeriu Pera, a declarant că, “la intrarea în localitatea Baia de Aramă, şoferii celor două autoturisme suspecte au încercat să forţeze barajul organizat de politiştii de frontieră mehedinţeni, însa au fost reţinuţi şi imobilizaţi în scurt timp“. Poliţiştii de frontieră au găsit cantitatea de 24.909 pachete cu ţigări netimbrate, dar şi o staţie radio folosită pentru a comunica în timpul transportului. Cei doi contrabandişti au declarat că au cumpărat ţigările din Băile Herculane, cu suma de 21.000 euro, cu scopul de a le comercializa în satele din judeţul Dolj. Celor doi li s-au întocmit dosare penale pentru contrabandă, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 24.909 euro, şi cele două autoturisme Audi Q 7, valorând peste 100.000 de euro, fiind reţinute în vederea confiscării.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite