Flavius Koczi vine acasă cu mâna goală de la Mondialele de la Rotterdam

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Koczi nu a fost în cea mai bună formă
Koczi nu a fost în cea mai bună formă

Reşiţeanul, cel mai bun gimnast al României la ora actuală, n-a fost în apele lui la Campionatele Mondiale din Olanda şi se întoarce fără nicio medalie din ţara lalelor, deşi a prins trei finale. Koczi a fost singurul român care a reuşit să se califice în finalele pe aparate.

Lotul masculin de gimnastică al României a ratat calificarea în finala pe echipe la Campionatele Mondiale de la Rotterdam şi singurele speranţe pentru obţinerea măcar a unei medalii au stat în evoluţiile lui Flavius Koczi. Reşiţeanul a fost prezent în trei finale, la individual compus, sol şi sărituri.


Chiar dacă era cotat printre favoriţi la sărituri, reşiţeanul nu a repetat performanţa de la ediţia trecută, când a ieşit vicecampion mondial, şi a terminat anul acesta doar pe locul 5. Nici la sol nu s-a descurcat mai grozav, încheind concursul pe locul şase, în timp ce, la individual compus a terminat pe 16. „Am mers foarte rău, dar pentru viitor, la ce am văzut şi la ce ştim noi că putem, se poate. Nu a ieşit prea bine, aşa cum voiam eu să iasă", a spus Flavius Koczi.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite