Reşiţeanul Flavius Koczi vine acasă, după ce a dat clasă întregii Europe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimnastul reşiţean a obţinut cel mai bun rezultat la sol din ultimii şase ani. Aşa cum şi-a dorit încă de la debutul CE, gimnastul a reuşit să obţină rezultate foarte bune, o medalie de aur şi una de argint.

În aplauzele a aproximativ 6.000 de spectatori, Flavius Koczi a devenit sâmbătă campion european la sol, în urma unei evoluţii excelente, la Campionatele Europene de la Berlin. Vineri, sportivul urcase pe cea de-a doua treaptă a podiumului la individual compus. „În mintea mea am plecat la concurs cu gândul la aur“, a spus reşiţeanul.

Două medalii
Ieri, gimnastul român a ocupat locul al patrulea în concursul de sărituri. Sportivul a avut o primă săritură foarte bună, aşa cum spuneau şi comentatorii români, dar, din păcate, la a doua s-a dezechilibrat la aterizare. Astfel, reşiţeanul a obţinut pentru delegaţia masculină de gimnaşti cele mai bune rezultate la acest concurs. Delegaţia română de gimnastică ajunge azi la Bucureşti, iar sportivul este aşteptat de apropiaţi să ajungă la acasă la Reşiţa în cursul acestei săptămâni. „Aproape în fiecare zi am vorbit cu el. Sunt foarte fericită şi îl aştept cu drag acasă săptămâna aceasta“, a spus în această dimineaţă Maria Farcaş, mama sportivului. Flavius s-a născut la Reşiţa, a intrat pentru prima dată în sala de gimnastică la vârsta de şapte ani şi încă de la începuturile carierei sale a ştiut foarte bine ceea ce vrea: să reprezinte România cu mândrie.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite