Fiul primarului şpăgar se plânge că instanţa nu-l lasă să muncească în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Bunei a fost consilierul tatălui său
Silviu Bunei a fost consilierul tatălui său

Silviu Bunei, unul din cei doi fii ai fostului primar din comuna Zăvoi, Antonie Bunei, a cerut încă o dată magistraţilor Tribunalului Caraş-Severin să-i permită să părăsească ţara pentru a putea câştiga banii necesari să-şi întreţină familia.

După mai multe luni petrecute în arest preventiv pentru complicitate la luare de mită, acesta a fost pus în libertate de Curtea de Apel Timişoara, alături de tatăl său, dar având interdicţia de a părăsi ţara. Silviu Bunei pretinde că doar peste hotare poate câştiga banii necesari pentru a-şi putea întreţine familia. Tribunalul Caraş-Severin a respins ieri, cererea prin care Silviu Bunei a solicitat revenirea instanţei asupra măsurii preventive luată faţă de inculpat prin decizia Curţii de Apel Timişoara.


“Pur şi simplu ar schimba măsura luată, nefiind vorba de o flexibilizare a întregii măsuri şi nici nu se impune înlocuirea sau constatarea încetării prevederilor avute în vedere de instanţă la momentul respectiv pentru luarea altei măsuri”, se arată în încheierea Tribunalului Caraş-Severin. Fiul primarului judecat pentru o şpagă de 47.000 de euro nu are decât să muncească în ţară.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite