Femeia care aduna şpăgile studenţilor din Caransebeş a fost uitată după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicoleta Gumă era aşteptată în această dimineaţă la Tribunalul Caraş-Severin, unde, alături de profesorul de drept Gheorghe Stancu, studentul Eugen Tacotă şi alţi şase colegi de-ai acestuia, este judecată pentru laure şi dare de mită la examenul de licenţă.

Şpăgarii de la Facultatea Hyperion din Caransebeş sunt aşteptaţi astăzi, la orele prânzului, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Caraş-Severin pentru primul termen de fond al dosarului în care aceştia sunt învinuiţi de. Dacă profesorul Gheorghe Stancu şi studentul Eugen Tacotă, ambii aflaţi în arest preventiv în Penitenciarul Timişoara, au ajus încă de dimineaţă în curtea tribunalului din Reşiţa, Nicoleta Gumă, coordonatorul centrului tutorial Caransebeş al Universităţii Hyperion, s-a lăsat îndelung aşteptată.

“Am vorbit ieri cu dumneai pentru a pregăti înfăţişarea de astăzi. Dimineaţă, la ora 9.30, a vorbit la telefon cu colegul meu, Mihai Paşca, şi i-a spus că nu s-a regăsit pe lista arestaţilor Penitenciarului Arad care urmează să fie transportaţi la instanţă. Au uitat de dânsa, nu ştiu ce s-a întâmplat, şi, în aceste condiţii, nefiind îndeplinită procedura, cauza va fi amânată”, a spus Cosmin Bolosin, unul din avocaţii Nicoletei Gumă.

Nicoleta Gumă vine la proces!
Potrivit însă ultimelor informaţii, Nicoleta Gumă se află pe drumul ce leagă Penitenciarul Arad de Tribunalul Caraş-Severin, astfel că, aceasta va răspund epână la urmă în faţa judecătorilor pentru faptele de care este învinuită.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite