Fabrica de la Reşiţa a ajuns la bicicleta cu numărul 500.000

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luna august a adus echipei de la VeloCity, cei care asamblează biciclete la Reşiţa încă din anul 2008, o realizare în plus. Mai exact s-a ajuns la bicicleta cu numărul 500.000, prilej cu care cei mai vechi dintre angajaţi au primit câte o diplomă de fidelitate şi o bicicletă.

Directorul executiv, Marius Mihăilă a declarat că unul dintre scopurile fabricii este acela ca anul acesta să se extindă în Parcul Industrial Valea Ţerovei, pe un teren de aproape cinci hectare. Acesta este un proiect de circa patru milioane de euro, care va crea cel puţin 400 de noi locuri de muncă la Reşiţa „Am reuşit să producem jumătate de milion de unităţi. Este un eveniment care merită să fie sărbătorit, având în vedere că, înainte de aceasta, niciunul dintre cei care lucrăm acum la VeloCity nu a asamblat biciclete“, a declarat Marius Mihăilă, directorul executiv al VeloCity. Pe lângă performanţa înregistrată la linia de producţie, firma din municipiul Reşiţa a obţinut  acordul retailerului francez de a produce şi alte articole sportive, cum ar fi crose de golf sau echipament de fitness.

Acestea sunt proiecte aflate deja în faza de implementare, pentru sfârşitul acestui an fiind programată producerea primelor prototipuri de crose de golf. În 28 noiembrie 2008 a fost asamblată prima bicicletă la VeloCity Reşiţa iar pentru 2012 este prevăzută asamblarea bicicletei cu numărul un milion, în condiţiile în care deja sunt contractate peste 400.000 de unităţi pentru anul viitor.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite