Exclusiv: UCM Reşiţa i-a transferat pe portarii Levente Szabo şi Ionuţ Irimuş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătoarea Cupei României a realizat primele două transferuri ale verii. Înainte de toate, conducerea grupării bănăţene a ţinut să sudeze poarta după plecările lui Ionescu şi Damjanovic, ale căror contracte au expirat.

Dacă ieri, conducerea vicecampioanei României la handbal masculin anunţa că s-a despărţit de nu mai puţin de şapte jucători, astăzi, oficialii UCM Sport au confirmat primele două achiziţii. UCM Reşiţa a renunţat la portarii Cristian Ionescu şi Nenad Damjanovici, dar i-a transferat, entru următorii doi ani, pe Levente Szabo, de la U Transilvania Cluj, şi tânărul Ionuţ Irimuş, de la Minaur Baia Mare. Levente Szabo are 31 de ani şi a fost portarul numărul un al Clujului. Irimuş împlineşte în această vară 23 de ani, a jucat în toate partidele returului de campionat pentru Minaur şi este al treilea portar al primei reprezentative a României.

Irimescu şi Petrea rămân în stand by

Faptul că şefii clubului le-au propus mai multor jucători aflaţi la final de contract cu UCMR să semneze noi angajamente cu condiţia de a accepta diminuarea salariilor menţine incertitudinea în ceea ce priveşte lotul alb-albaştrilor pentru noul sezon. Adrian Petrea şi Gheorghe Irimescu sunt doar doi dintre jucătorii pe care UCM şi-i doreşte în continuare, dar care nu au dat încă un răspuns conducerii. În aceeaşi situaţie mai sunt însă şi alţi jucători ai vicecampioanei. „Se află în continuare sub contract cu UCM Reşiţa jucătorii: Cristian Antonaru, Valentin Ghionea, Ilie Vaidasigan, Florin Cuciula, Cristian Fenici, Ioan Stan şi Alexandru Vulpe. Se poartă în continuare negocieri cu diverşi jucători pentru completarea lotului“, a precizat Sergiu Taban, ofiţerul de presă al UCM Sport.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite