Reşiţa:În Europa, cu Aihan Omer pe bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa:În Europa, cu Aihan Omer pe bancă
Reşiţa:În Europa, cu Aihan Omer pe bancă

Federaţia Europeană de Handbal bate pasul înapoi şi tehnicianul ar putea conduce UCMR-ul în noua campanie europeană.

Triplă câştigătoare a Challenge Cup, vicecampioana româniei la handbal masculin, UCM Reşiţa, debutează mâine în Cupa EHF. După ce timp de trei ani la rând au făcut spectacol în Challenge Cup, acum, handbaliştii de la UCM Reşiţa sunt gata să-şi măsoare forţele cu echipe de prim-plan ale Europei. Mâine, de la ora 14.30, în Sala Polivalentă din municipiu, vicecampioana României va întâlni în prima manşă a turului secund din Cupa EHF formaţia cehă HC Banik Karvina. În Banat, totul este pregătit pentru un debut cu dreptul, mai ales că, Federaţia Europeană de Handbal (EHF) i-a dat o primă veste bună tehnicianului Aihan Omer. După ce acesta fusese suspendat pe o perioadă de cinci ani de zile din toate competiţiile continentale, ca urmare a faptului că ar fi fost implicat în mituirea unei brigăzi de arbitri, acum, forul european admite că e posibil să fi greşit în momentul în care l-a judecat pe selecţionerul român.

Semne bune de la EHF


EHF a anunţat marţi că, trei cazuri în care Tribunalul de Arbitraj din subordinea sa a dat decizii de suspendare, printre care se numără şi cel al lui Aihan Omer, vor fi revizuite de Curtea de Arbitraj. În consecinţă, tehnicianul ar putea lua loc pe bancă la meciul cu formaţia cehă. „Până nu vine o decizie finală, scrisă, nu sunt sigur dacă voi fi sau nu pe bancă. Oricum, şi dacă voi sta în spatele băncii tehnice, le voi putea transmite tot ce vreau băieţilor prin intermediul secundului meu, Gligore Czari. Eu sper în continuare să se facă dreptate. După cum ştiţi, am făcut apel, am avocaţi foarte buni şi sper să pot sta pe bancă. Nu am mai vorbit cu conducerea federaţiei, dar probabil că o voi face în aceste zile, mai ales după comunicatul EHF”, a spus Omer.

Greu cu cehii


În ceea ce priveşte partida de mâine, cu HC Banik Karvina, Aihan Omer spune că UCMR-ul nu va avea viaţă uşoară. „Adversarul nu este  unul uşor. Are un palmares extraordinar, a jucat ani de zile în Liga Campionilor şi este una din cele mai importante echipe din Cehia. Jucăm într-o competiţie superioară Cupei Challenge şi adversarii vor fi toţi, unul şi unul. După vizionarea înregistrărilor cu echipa cehă, mi-am dat seama că ne aşteaptă o dublă manşă foarte grea, dar noi suntem optimişti şi încrezători în forţele noastre. Jucătorii abia aşteaptă să debuteze în această competiţie şi să bucure toţi suporterii echipei cu o victorie şi o calificare mai departe. Nu ne gândim la fazele finale ale competiţiei ci vrem să înaintăm pas cu pas”, a declarat tehnicianul Reşiţei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite